Stresscoachning

Konkreta samtal med steg-för-steg analys

Vi startar med att analysera din energinivå och jobbar med att du själv blir medveten om läget. Att du får förståelse för kopplingen mellan din situation och den energinivå du har är centralt. Detta för att du skall se vad som orsakar vad. 

Redan det första samtalet kan ge dig det du behöver just nu. Det finns inget krav på att göra fler samtal för att du skall ha glädje av coachningen. Efter varje samtal får du, om du vill, med dig en konkret övning som hjälper dig att förstå var du är och varför och praktiska tips i vardagen.

Samtal på plats 1 000 kr/tim
Samtal via telefon/Skype/mail 900 kr/tim

"Skapa personlig frihet, driv och resultat genom att värna om den kreativa kärnan".

Pia Rullander

Konkreta råd

 Oavsett vad du önskar assistans med kan du be om konkreta råd. Jag kan inte ta över ditt eget ansvar men min metod klarar att stå bredvid dig och ge konkreta råd och med absolut högsta integritet. Jag får ofta återkoppling på att detta är mycket uppskattat.

Urval av tjänster
  • Karriärcoachning
  • Stresscoachning
  • Hantera livsleda
  • Hantera utbrändhet
  • Nå mål utan stress

På YouTube hittar du ett föredrag som är uppdelat på 6 avsnitt. Det finns även avsnitt där jag läser ur boken "Ta tempen och kom vidare" som handlar om att konkret förstå om man är i en svår stressituation eller bara lite tillfälligt ur balans. Boken innehåller också praktiska förslag för att stoppa upp och vända tillbaka till balans.